Om os

Om BEOSTÆREN
Brugt Bang & Olufsen - Alt i billed og lyd samt tilbehør

Hvem vi er
Vi lever og ånder for Bang og Olufsen produkter. Vi har en stor forkærlighed for vintage produkter, men vi holder af det gode håndværk Bang og Olufsen leverer. Derfor har vi specialiseret os i netop deres produkter, og du kan her på sitet se vores store udvalg af brugt B&O.

Her bor vi
Besøg vores forretning på Aldersrogade 6c, 2100 KBH Ø. Her kan du se alle vores varer og lære mere om produkterne. Vi giver gerne en kop kaffe.


Det gør vi!
BEOSTÆREN er en lille specialbutik der udelukkende beskæftiger sig med køb og salg af B&O udstyr, fortrinvis produkter der er lavet indenfor de sidste 20 år.

Udover salg tilbyder vi også at levere og montere alle former for B&O udstyr.

Derudover har vi en lille niche indenfor brandet hvor vi finder små specielle B&O tilbehør, altså tilbehør som er konstrueret af andre brands end B&O men som enten passer perfekt til B&O eller som er specielt konstrueret til at virke sammen med B&O’s produkter.

F.eks. er vi forhandlere af STBbrackets som er et engelsk firma der laver alle mulige former for beslag til B&O produkter. Derudover har vi et samarbejde med en smed der har hjulpet os med at lave “custom made” beslag/anordninger, som ikke normalt tilbydes eller findes som et færdigt produkt.Vi har masser af andre spændende ting at byde på, så kig ind så vi kan få løst netop dit behov eller ønske, vi er ikke bange for en udfordring.

Du er altid velkommen i vores butik hvor vores dygtigtige medarbejdere vil tage imod! Tjek vores åbningstider inden du kommer, eller giv os et ring.

Butikkens daglige ansigt!
BEOSTÆREN’s daglige leder og ansigt er Claudiu Christensen.

Claudiu er 45 år gammel og har i alt den tid han kan huske haft en stor passion og kæmpe interesse for B&O. Derfor han han gennem årene fået et indgående kendskab til alt hvad der har med B&O at gøre, så der er derfor ikke meget han ikke kan svare på, alt fra de helt gamle produkter til det helt nye, intet er for stor en udfordring for Claudiu.